dimecres, 7 de novembre del 2012

PROPOSTA DE LA MESA D'AGENTS SOCIALS PER L'FPA




Davant l’actual situació de la formació de persones adultes, la mEsA dElS AgenTs SoCialS  per la Formació de Persones Adultes reunida el 31 d’octubre, a la ciutat de València, ha decidit:

1.- Iniciar la redacció i l’elaboració d’un document que, tot partint de la Llei 1/95 de Formació de Persones Adultes i de les orientacions i recomanacions de la Unió Europea, millore i actualitze aquesta norma i siga indicadora dels interessos i demandes de les persones joves i adultes valencianes.
2.- Aquest document que serà elaborat, tot assumint les diferents propostes que es presenten així com els diferents manifests, documents i informes que hem realizat i adoptat al llarg d’aquests últims anys (Dénia; situació de la Fpa valenciana; Xàtiva, etc.), constituirà la proposta de les persones educadores i educandes, dels centres i de les associacions,  de les organitzacions i dels territoris davant l’apertura d’un nou escenari educatiu, sociopolític, cultural i normatiu.
3.- El calendari per a la presentació de propostes serà: des del 5 de novembre fins el 21 de desembre, enviar les propostes, aportacions i millores a les  adreces següents:

Des del 21 de desembre al 7 de gener redactariem el document final que s’enviaria als centres i les associacions, el dimecres 9 de gener, per tal de donar-lo a conèixer i, també, recollir les possibles modificacions, o no.

Finalment, el divendres 18 de gener de 2013, realitzariem un acte de presentació d’aquest document a la societat valenciana, a les seues organitzacions i a les seues institucions, a la ciutat de València –el lloc i l’hora ja el senyalarem més endavant però cal posar ja aquesta data a les agendes- i en ella comptarem amb representants de la societat civil, dels grups parlamentaris, de les organitzacions socials, etc.

Companyes i companys! És una responsabilitat i un compromís amb nosaltres, amb les persones joves i adultes valencianes, amb la societat valenciana tota. JUNTES I JUNTS PODEM

(Així mateix, aprofitem per a demanar als centres públics de FPA municipals, que ens envieu la vostra adreça electrónica per tal d’anar completant la base de dades i així poder comunicar-nos via electrónica amb el màxim de centres de FPA possible.)

València, 31 d’octubre de 2012