dijous, 2 de maig del 2013

TOT PREPARAT PER A L'ESCOLA D'ESTIU D'FPA

Com ja va sent habitual enguany i per segon any consecutiu serà la població d'Alfafar i el CM FPA d'Alfafar els qui acullen l'Escola d'Estiu d'FPA:  Educands i educadors.

Creuant les fronteres educatives 
Pedagogies de llibertat i didàctiques de l'experiència en l'FPA

L'Escola d'estiu és un espai de reflexió, un espai de formació i un espai de convivència entre educands i educadors, professors, mestres i alumnes que durant els dies 3, 4 i 5 de juliol podran assistir als diferents tallers i seminaris organitzats, per a debatre i actualitzar els temes que ens preocupen i atanyen. 

Entre els tallers i seminaris podem trobar aquells dirigits a abordar les tasques que realitzen els mestres des d'una perspectiva col·laborativa i relacional que ens ajudarà a plasmar propostes pràctiques i l'establiment de xarxes d'aprenentatge "Metodologies i didàctiques col·laboratives i relacionades amb l'FPA", o  establir relacions fructíferes entre el cinema i la formació de persones adultes a través del coneixement crítric de la comunicació audiovisual en el taller "Cinema i educació" entre d'altres. Tots ells impartits per reconegudes personalitats de l'educació com Miguel Ángel Baixauli (director de cinema) o Anna Gómez de la Universitat de Vic.

Podeu veure tota la programació detallada i descarregar els documents en l'apartat de Formació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada