dimarts, 10 de juny del 2014

III Congrés Internacional de l'Aprenentatge al llarg de la vida

L'III CONGRÉS INTERNACIONAL SOBRE APRENENTAGE PERMANENT de la Comunitat Valenciana, que se celebrarà a Castelló els dies 26, 27, i 28 de juny de 2014, vol ser l'espai en què durant tres dies aprenem, reflexionem i compartim idees, coneiximents i il·lusions sobre l'aprenentage permanent tenint com a directriu la formacio de persones adultes.

L'actual situacio economica determina canvis en tots els nivells, laboral, social, educatiu, sanitari, etc. Davant este escenari considerem oportú l'anàlisi i la REDEFINICIÓ de les posicions i plantejaments per a donar una resposta basada en l'intercanvi d'idees i solucions.

Constatat ja en el primer congrés que se celebrà en este mateix espai  que el model economic NEOLIBERAL en què estem immersos ens conduïx a desenvolupar accions formatives centrades en la dimensió productiva. L'EMPLEABILITAT i l'adquisicio de competències laborals són la màxima de la majoria d'accions formatives que es desenvolupen en el col·lectiu de les persones adultes.

La formació de les persones adultes, dins del paradigma de l'aprenentage al llarg de la vida, ha de considerar i no pot oblidar la formació en atres aspectes tan importants com el desenvolupament d'habilitats personals perquè les accions formatives de caracter laboral tinguen èxit.



Destinataris:
       • Professorat dels centres de Formacio de Persones Adultes, Pedagogs, PSICOPEDAGOGS, PSICÓLOGOS i educadors socials, que treballen o volen treballar en el mon de la formació Permanent.
       • Professors de Primària, de Secundària i d'Universitat interessats en portar una bona tasca docent en este àmbit formatiu.
       • Estudiants de les llicenciatures/graus de Pedagogia, PSICOPEDAGOGIA, Educació Social o PSICOLOGIA;
       • Persones interessades en l'aprenentage al llarg de la vida.

Més informació : Pàgina del Congrés

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada